Bivši trener sve je rekao: "Da mu nije bilo Zdravka, Sammir bi se odavno ostavio nogometa!"

Bivši trener sve je rekao: "Da mu nije bilo Zdravka, Sammir bi se odavno ostavio nogometa!"

Foto: HINA

BIVŠI trener Dinama Ante Čačić u razgovoru za Index ispričao je kako nije iznenađen što se Zdravko Mamić odrekao Sammira. Čačić se u nekoliko navrata obračunavao s nestašnim Brazilcem, koji mu je jednom zgodom na trening došao pijan.

> Filho razljutio Tatu: Kako je Sammir od reprezentativca postao prognanik

> Sammirov menadžer: Napije se jednom u tri mjeseca, a predstavljaju ga kao bitangu

"Da, kod mene je bila takva situacija. Prije utakmice sa Sheriffom udaljio sam ga iz prve momčadi, a klub ga je novčano kaznio. To je njegovo nekontrolirano ponašanje, on je sklon ispadima. Nikada nije preozbiljno radio niti je potvrdio da se radi o odličnom igraču, tako da nisam iznenađen s ovime što se dogodilo", rekao je Čačić.

Upitne titule za najboljeg igrača HNL-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir je često znao završiti na naslovnicama, ali ne zbog neke odlične partije, nego zbog partija s kojeg se vraćao pod parom. Nebrojeno puta ga je policija zaustavljala, a puhao je od 2.5 do 0.75 promila. Kako to utječe na momčad?

"Naravno da to ne može koristiti ekipi. Momčad osjeća da je privilegiran, a ne daje ništa zauzvrat. Mediji su isto djelomično krivi. Tu se pisalo da Dinamo nije isti bez Sammira, a s takvim je ponašanjem bio nominiran i za najboljeg igrača HNL-a. Mislim, on je po kvaliteti sigurno jedan od najboljih igrača u našem prvenstvu, ali...", objasnio je Čačić.

Jesmo li napokon otkrili kako je Sammir završio u hrvatskoj reprezentaciji?

Gazda Dinama Zdravko Mamić za njega je govorio da je Space Shuttle te da je bolji od svih hrvatskih reprezentativaca, osim Luke Modrića, a sada je ova odluka o Sammirovom izbacivanju iz Dinama samo pokazala kako je sve to bila jedna velika laž.

"Da nema Zdravka, Sammir bi odavno prestao igrati. Zdravko je sve napravio da ga izvede na pravi put", jasan je Čačić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara