Blanka Vlašić: Ozljeda me je dodatno motivirala, osjećam se kao na početku karijere

Foto: Guliver Image/Getty Images

BLANKA VLAŠIĆ priprema se za sljedeću sezonu i Svjetsko dvoransko prvenstvo koje će se u ožujku održati u Sopotu. Hrvatska atletičarka u svibnju se vratila nakon 20-mjesečne pauze zbog ozljede lijeve pete, a zbog bolova je ranije od očekivanog prekinula i ovu sezonu.

"Peta me muči posljednje dvije i pol godine. Smetala me cijelu prošlu sezonu i zato nisam mogla skakati na svojoj uobičajenoj razini. Jako sam se željela vratiti jer me rastuživalo izbivanje. Sretna sam što sam odradila te mitinge jer mi se vratilo samopouzdanje", rekla je Blanku za službenu stranicu IAAF-a i dodala da joj je ozljeda donijela i jednu pozitivnu stvar.

"Ozljeda mi je pomogla u smislu motivacije. Probudila me i osjećam se ponovo kao na početku karijere i to je dobra stvar. Mislim da moja karijera može trajati zaista dugo vremena jer imam dobre trenere."

Vjeruje da može još puno pružiti...

"I dalje osjećam u srcu da ima stvari koje mogu napraviti, da nisam skočila svoj maksimum. Za mjesec danas ću navršiti tridesetu, ali i dalje ima stvari koje još nismo napravili na treningu. I dalje ima mjesta za napredak."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara