Brazilci u špijunaži Tivolija: Kovač s reprezentacijom vodi kuhara, hrvatski navijači ne mogu u hotel

Foto: Screenshot

TIVOLI ECORESORT će biti baza hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Brazilci su otkrili neke od zahtjeva HNS-a koji je Tivoli uzeo ispred nosa Nijemcima, Englezima i Francuzima.

Iako će na raspolaganju imati hotelskog kuhara, reprezentacija stiže sa svojim kuharom kako bi izbjegla potencijalne probleme s hranom. Većina reprezentacija se uspjela izboriti da u svojim kampovima bude sama, ali ne i hrvatska, pa će Tivoli Ecoresort biti otvoren za obične goste za vrijeme trajanja prvenstva.

"Hrvati mogu koristiti sve što im treba kad god požele. Omogućili smo im pripremanje taktike za utakmice bez prisustva ostalih gostiju na koje to neće nikako utjecati", objavili su iz luksuznog hotelskog kompleksa s pet zvjezdica koji je smješten pored ribarskog naselja Praia do Forte u regiji Bahia, 80-tak kilometara udaljen od Salvadora i 50-tak minuta od zračne luke Luis Eduardo Magalhaes iz koje će reprezentacija putovati na utakmice u Sao Paulo, Manaus i Recife.

Može li doći do sukoba između hrvatskih reprezentativaca i brazilskih navijača, budući da će upravo Hrvatska protiv domaćina Brazila otvoriti prvenstvo?

"Mislim da su ljudi civilizirani i da će se to izbjeći. Može biti provokacija, to je normalno, pogotovo na dan utakmice, ali mi nismo zabrinuti", poručuju iz hotela i odbacuju mogućnost boravka špijuna iz brazilske reprezentacije dok je tu smještena Hrvatska.

"Brazil ne treba takve taktike, nema potrebe. Mi svoj posao shvaćamo ozbiljno i osigurat ćemo privatnost hrvatskoj reprezentaciji."

Brazilski navijači mogu u hotel, ali ne i hrvatski.

"Hotel je odlučio zabraniti dolazak hrvatskim navijačima. Uklonili smo naše ponude sa svih stranica preko kojih Hrvati dolaze u Brazil. Ne možemo pratiti pojedinačne dolaske, ali skupine hrvatskih navijača i agencije odbijamo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara