Brbić za Index prije presice: Mamić može prijetiti samo svojima u klubu

Brbić za Index prije presice: Mamić može prijetiti samo svojima u klubu

Foto: Hajduk.hr 

STUDENI je vrijeme kada Zdravko Mamić otvara sezonu skečeva o Hajduku. Odgovor je to na borbe sa sucima koje Hajduk, pak, vodi obično već u ovoj fazi prvenstva. Kada "zeleni" Igor Tudor kaže "da strahuje za regularnost prvenstva", onda mu Zdravko objasni da je potpuno u pravu. I ne samo to, upozori ga da Hajduk s ovom upravom neće biti prvak još barem deset godina. Tudor zbog svojih oštrih izjava naravno dobije po prstima i od HNS-ove Disciplinske komisije.

Igrala se liga deset ili dvadeset, događanja u prvenstvu kao da su precrtana svake godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Brbić od 11 sati u Hajduku će održati press konferenciju. Tvrdi da Zdravko Mamić nije tema.

"Mi imamo puno većih problema, imamo previše posla da bismo se bavili glupostima. Danas ćemo govoriti o novom projektu, to je naš cilj. Zdravko Mamić me uopće ne zanima. Prijeti? Neka prijeti. On može prijetiti samo svojima u klubu, nas neka ostavi na miru. Neka gleda svoje dvorište", Indexu je neposredno uoči press konferencije na Poljudu rekao predsjednik kluba Marin Brbić. 

Split je jutros na Mamićev ispad i kaznu Tudoru odgovorio grafitima. Prosinački folklor tek je počeo. Hajduk i Dinamo odigrat će, naime, tri derbija u svega 18 dana. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara