Čornomorec vodi šaljivdžija: Divim se Ivankoviću kako je posložio jaki Dinamo!

Foto: Nenad Dugi / Cropix

ROMAN GRIGORČUK, ako propadne kao trener, uvijek se može okušati u komičarskim vodama, jer dan prije susreta s Dinamom u 1. kolu skupine Europa Lige, na Maksimiru je "prešao granice" piljenja naopako i komplimentiranja domaćinu.

"Divim se treneru Dinama kako je posložio sve u momčadi" neuvijeno je komplimentirao, a na pitanje na kojeg trenera misli, jer Jurčić je toliko dobro slagao Dinamo da je dobio otkaz, a njegov nasljednik Ivanković vodio je samo jednu utakmicu, koju je Dinamo igrao očajno i na Poljudu izgubio od Hajduka 0:2, šaljivi Roman je ispalio:

"Pa naravno da mislim na aktualnog trenera i sadašnju situaciju u momčadi. Dinamo je dobro posložen, igrači su dobri u igri jedan na jedan i jako opasni u napadu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se suzdržavao u slavljenju Dinama: "Igramo protiv jake momčadi. Kako ćemo se postaviti? Ne mogu obećati da ćemo napasti jaki Dinamo."

Jaki Dinamo jako dobro plaća, jer gazda je igračima, u slučaju prolaska skupine EL, obećao da će među sobom razdijeliti svu zaradu od Uefe. Kako po tom pitanju stoje na Crnom moru?

"Jako me živciraju takva pitanja. Pa igramo Europsku ligu. To nam je najveća nagrada i uvjeren sam da isto misle i igrači Dinama."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara