Cro Cop otkrio: Majka mi je završila u bolnici, zato nisam ostao na presici

Foto: Hina

JE LI Mirko Filipović trebao ostati u ringu, uzeti mikrofon u ruke i poručiti razmaženoj zagrebačkoj publici da ne zviždi legendarnom borcu Remyju Bonjaskom već da ga gromoglasnim pljeskom otprati u mirovinu? Trebao je, odnosno barem tako u većini smatraju čitatelji Indexa, što putem ankete, a što putem Facebook stranice Index Sporta.

Mirko je nakon poraza u zagrebačkoj Areni, koliko god taj poraz bio nezaslužen, slegnuo ramenima, zagrlio Remyja i pobjegao iz dvorane.

"Nakon borbe bio sam prepun adrenalina i pod ogromnim stresom. Kad su ga proglasili za pobjednika, zagrlio sam ga, okrenuo se i otišao. Samo pobjednik ostaje u ringu i ima pravo održati govor", rekao je Cro Cop za službenu stranicu Gloryja.

"Od tada čitam po novinama da sam trebao biti pravi sportaš, da sam trebao ostati i održati govor. Međutim, nisam bio raspoložen za to, bio sam razočaran. Toliko sam se trudio i trenirao za tu borbu...jednostavno sam napustio ring", objasnio je Cro Cop.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
I dok je najbolji hrvatski borac jurio prema svlačionici, zagrebačka publika nemilosrdno se obrušila na Remyja Bonjaskog, koji je u Zagrebu zaključio karijeru na jedan vrlo ružan način. Nizozemcu je sve to bilo preteško, nakupilo se emocija i jednostavno se rasplakao pred novinarima.

"Žao mi je Remyja i zbog reakcije publike. Drag mi je i poštujem ga. On je jedan od najboljih kick bokser svih vremena. On, Peter Aerts, Ernesto Hoost i Semmy Schilt. Legendarni borci. Nije zaslužio zvižduke. Opet, da budem jasan, ti zvižduci nisu bili namijenjeni Remyju, nego sucima i njihovoj odluci. Međutim, Remy je to shvatio osobno i rasplakao se. Bila mu je to posljednja borba u karijeri, nije to zaslužio takav oproštaj".

Cro Cop je, zatim, otkrio vijest koja ga je nakon poraza dodatno šokirala.

"Majka mi je završila u bolnici. Gledala je borbu i skoro je doživjela srčani udar. Bila je pod strašnim stresom, provela je noć u bolnici i zato nisam došao na novinsku konferenciju. Ispričao sam se organizatorima, jednostavno nisam bio u stanju doći pred novinare. Uostalom, u tom trenutku vas baš boli briga za borbu, znate. Bio sam šokiran", nadodao je Cro Cop, koji je otkrio planove u budućnosti.

"Zasada ništa, malo odmora. Ne znam što ću dalje, želim se odmoriti nekoliko dana i uopće ne razmišljati o borbama. Idem malo na more, pa onda u Privlaku na pecanje. A za dalje ćemo vidjeti", za kraj će Mirko.

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara