Cro Cop se priprema igrajući MMA košarku: "Ako Suzukawa pokuša nešto nisko, samo će me naljutiti"

Cro Cop se priprema igrajući MMA košarku: "Ako Suzukawa pokuša nešto nisko, samo će me naljutiti"

Foto: Screenshot

"NE RADI se o tipičnom sumo borcu, nije onako debel da se preljeva salo...šest, sedam šlaufa... Rekao bih da je a zsumo pojmove prilično atletski građen lik. Nešto je viši od mene, ima 125 kilograma i sasvim je sigurno vrlo snažan momak. Gledao sam neke njegove egzibicije, pa čak i jednu s Fedorom kada ga je u sumo meču izbacio iz borilišta u publiku", ovim je riječima Mirko Filipović u ekskluzivnom intervjuu za Fight Channel opisao svog sljedećeg protivnika Japanca Suzukawu s kojim će ući u ring na Staru godinu u svom omiljenom Tokiju.

Prvi put nakon 2006. Cro Cop će u jednoj godini čak četiri puta ući u borilište, a ako pobijedi Suzukawu, 2012. će završiti sa čistih 4-0.

"Mene borbe čine oštrim i zapravo bi mi idealno bilo da se pet puta godišnje borim. To mi je optimalno. Često mi je teško čekati na meč jer gubim elan za trening. Nakon svaka dva mjeseca priprema bih volio ući u ring. Evo i ove godine sam mogao ugurati još najmanje dvije borbe, ovo mi je čak i malo", poručio je Filipović i kritizirao organizatore svoje borbe na završnom turniru K-1 koji će se održati tek u novoj godini.

Cijeli intervju pogledajte u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Filipović se za Sukuzawu priprema igrajući košarku. No, ne radi se o klasičnoj košarci; ovdje vrijede neka druga pravila. Faul, naime, ne postoji!

Fight Channel je u srijedu posjetio Cro Copa u njegovoj dvorani kako bi se uvjerio o onome što se moglo čuti u kuloarima. U Mirkovoj dvorani navodno niti Jordan i Barkley nemaju nikakve šanse - čak niti za preživjeti jednu partiju do 11. 

Pogledajte kako je bilo i uživajte!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara