Dinamo: Nabijamo komplekse siromašnom Hajduku, a u Splitu i na Poljudu nam je kao u konclogoru i gulagu!

Foto: HINA

"RASTOČILI smo na proste faktore hajdukovce koji se ponašaju kao klasični Venecijanci. Od HNS-a očekujemo da sankcionira Hajduk. Već neko vrijeme razmišljamo da više ne idemo na Poljud, jer tamo kreće lov na nas", poručuju Dinamov izvršni predsjednik Mamić i direktor Svetina.

"Dolazak u Split je poput dolaska u konc-logor. Ovo je četvrti put da su me napali u Splitu, a čuvalo nas je preko tisuću policajaca!" žali se Mamić nakon što je "jedva izvukao živu glavu" na stravičnom Poljudu.
 
Podsjećamo, Mamić je nakon drugog gola Dinama za pobjedu 2:0, preskočio ogradu u svečanoj loži i s podignutim rukama slavio gol, očigledno provocirajući brojne navijače Hajduka oko njega. Na njega je tada nasrnuo bivši igrač Hajduka, 77-godišnji Ivo Bego. Mamića su nakon toga policajci i njegovi privatni zaštitari evakuirali sa stadiona, alii ga je po odlasku sa stadiona jedan od navijača Hajduka udario šakom u glavu. Sva trojica izgrednika dobili su prekršajne prijave.
 
"Tragedija je da nam se nitko od domaćina nije ispričao. Prvo me verbalno napao član nadzornog odbora Ljubo Pavasović-Visković. Od sada ćemo ih pozdravljati s "give me nine".", aludira Mamić na uvjerljive pobjede nad Splićanima ove sezone. Detektirao je i razloge frustracija na Poljudu:
 
"Jadne tete kuharice tamo nisu dobile plaću šest mjeseci, a Hajduk reketari Grad Split. Trebaju nekako prikriti da su tek treći u prvenstvu, a da su u Europi ispali od Dile Gori. Nabijamo im komplekse!"
 
Pridružio mu se i pobočnik Svetina, također svjedočanstvima o dramatičnom spašavanju s Poljuda:
 
"Mirka Barišića morali smo evakuirati u svlačionicu. Hajduk je jako loše organizirao utakmicu. Vrijeđali su nas ljudi iz nadzornog odbora njihovog kluba, Mamića je netko udario s leđa. Zar ne smijemo slaviti golove? Je li to divljačko ponašanje? Razmišljamo da više ne idemo na Poljud."
 
 
"Dobro ćemo razmisliti hoćemo li mi njih pustiti na Maksimir. Kad idete na Poljud, to je kao da idete u gulag. To je lov na nas. Tudor skače na sudačku odlku o autu, tribine nas stalno vrijeđaju. Da se ovo dogodilo čelnicima Hajduka u Maksimiru, Dinamo bi se odmah ispričao. Očekujemo ispriku Hajduka i sankcije HNS-a. Našeg izvršnog predsjednika napali su dva puta."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara