Dinamovci ponosni: Osvojili smo naslov sa stilom

Dinamovci ponosni: Osvojili smo naslov sa stilom

Foto: Hina 

"PRVACI smo i presretni smo! Pokazali smo najbolji, dominirali smo tijekom cijele utakmicu i na kraju došli do uvjerljive pobjede te sa stilom osvojili naslov. Baš onako kako to i treba"; rekao je Arijan Ademi nakon pobjede u Splitu (5:1) koja je Dinamu donijela "decimu", deseti naslov prvaka u nizu.

"Jako sam sretan, cijela momčad je sretna i ponosna, ali sezona još nije gotova. Želimo osvojiti duplu krunu", najavio je borbu za trofej Kupa, 20. svibnja na Maksimiru, također protiv Žužulovog Splita.

Utakmicu na Parku mladeži jučer je sa stilom odradio i Angelo Henriquez.

"Jako sam sretan što smo osvojili naslov prvaka! Naravno da sam presretan i zbog svoja tri pogotka, a posebno jer su nam olakšali da dođemo do pobjede i osiguramo naslov prvaka. Dinamo je najbolji, cijelu sezonu smo se tako ponašali i potpuno zasluženo smo prvaci", rekao je Henriquez za službeni Dinamov web.

Presretan je bio i mladi strijelac Ante Ćorić.

"Oduševljen sam i teško mi je pronaći riječi da opišem ovaj osjećaj. Pobijedili smo 5:1 na ovako teškom gostovanju, osvojili smo naslov prvaka, a k tome sam zabio pogodak. Stvarno prekrasan dan... Igrali smo odlično, bili bolji od samog početka, dominirali i stvarali prilike. Jako smo sretni i ponosni", rekao je Ćorić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara