"Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja Hajduka"

"Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja Hajduka"

Foto: HINA

I SPLITSKI HSLS odlučio je reagirati na odnos HNS-a prema Hajduku. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Uvrijeđeni i razočarani dugogodišnjim terorom kojem je HNK Hajduk izložen te kulminacijom koja se dogodila u zadnjoj utakmici (dvije kardinalne greške iz koje je primljen zgoditak te nedosuđeni jedanaesterac),  želimo konačno reći Dosta! Dosta je krađa, izrugivanja i omalovažavanja svih koji vole Hajduk. Dosta je da se čelnici Hajduka koji se bore sa raznim kriminalcima etiketiraju kao cinkaroši i žive pod policijskom zaštitom, a da se kriminalci nazivaju herojima i da slobodno šetaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dosta je verbalnih i fizičkih napada na zaposlenike kluba, dosta je tendencioznog kažnjavanja igrača i trenera Hajduka, pripadnika Torcide, ali i svih navijačkih skupina, dosta je terora nad svim onima koji ne misle kao veliki vođa hrvatskog nogometa. Dosta je ignoriranja i zaobilaženja Poljuda kao domaćina Hrvatske reprezentacije, dosta je da se Split i Hajduk nazivaju „slučajevima“. Zaobilaženjem Splita kao domaćina, sve će više biti povika „Ništa repka, samo Hajduk“.

I kao da nije dosta svega navedenoga, moramo  još slušati kako pate oni i kako srce krvari upravo onima istima koji su zato zaslužni. Želimo da se ovo mučenje zaustavi i tražimo da se Grad Split izjasni prema hrvatskoj Vladi. Ne trebaju nam ministarske pričam ti priču već konkretna djelovanja. Grad treba snažno krenuti prema  HNS-u, ministarstvu uprave, ministarstvu pravosuđa kao i Uefi koja bi trebala zaštititi poštenje i moral u nogometu.

Pomozimo našem stogodišnjaku da dostojno živi, zaustavimo ovo ponižavanje! Tražimo samo fer uvjete za sve. Ništa više i ništa manje! Zdravi i veseli bili!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara