Dragovoljci na uvjetnoj: Novozagrebački derbi ipak se zahvaljujući Bandiću, igra na Spajiću!

Dragovoljci na uvjetnoj: Novozagrebački derbi ipak se zahvaljujući Bandiću, igra na Spajiću!

Foto: Nenad Dugi / Cropix

HNS je na temelju dostavljene dokumentacije iz Hrvatskog Dragovoljca i izvršenih dodatnih radova na objektima izdao "uvjetnu dozvolu" za odigravanje utakmica Prve lige na NŠC "Stjepan Spajić" u Sigetu.

Uvjetna dozvola vrijedi uz obvezu ispunjenja svih kriterija navedenih u provjeri od strane Komisije Odjela za licenciranje na očevidu koji je upravo obavljen u Sigetu, te će ga redovito provjeravati Tijela HNS-a, poručili su iz Udruge prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na temelju takvog odobrenja HNS-a, Povjerenik za natjecanje Prve lige Josip Brezni, na zamolbu Hrvatskog Dragovoljca i uz suglasnost Lokomotive, donio je odluku o odigravanju njihove međusobne utakmice 1. kola na stadionu u Sigetu.

Utakmica će se ipak igrati prema ranijem rasporedu, u subotu s početkom u 19 sati, a Hrvatski dragovoljac vraća se u Prvu HNL na svom terenu. Policijski djelatnici obišli su stadion u Sigetu i potvrdili da "Spajić" zadovoljava sigurnosne kriterije, a HNS je na to dao privremenu dozvolu.

Jedan od glavnih prigovora inspekcije HNS-a bio je što stadion u Sigetu nema dovoljan kapacitet, fali mu oko 500 mjesta da bi zadovoljavao prvoligaške kriterije, ali kao i mnoge druge stvari u gradu, to će riješiti Milan Bandić, koji je Dragovoljcu obećao novu tribinu sa čak tri tisuće stolica i koja bi, prema riječima predsjednika kluba Ivice Perkovića, trebala biti u pogonu za proljetni dio prvenstva.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara