Drmić pokazao HNS-u koga je izgubio: Pjevao sam Lijepu našu, žao mi je što ne igram za Hrvatsku

 

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOSIP DRMIĆ (21) pokazao je HNS-u koga je izgubio: Hrvat čiji su roditelji iz Srednje Bosne zabio je Hrvatskoj dva sjajna gola u St. Gallenu, umjesto da je sinoć, ali i ranije, zabijao za Hrvatsku.

"Dok je svirala Lijepa naša, pjevao sam je u sebi. Mama me naučila riječi." otkrio je nakon utakmice napadač koji je ove sezone za Nurnberg zabio 11 golova.

Iako je utakmicu protiv Hrvatske odigrao tako da bi se mogao hvaliti i likovati, nakon meča bio je skroman: "Hrvatska je senzacionalna, a Modrić, Mandžukić, Olić, igrači kojima se divim."
 
I još malo poruke HNS-u za kraj: "Žao mi je što ne igram za Hrvatsku, tužan sam zbog toga. Ali, nitko iz Hrvatske nije se obratio, ni meni, ni mojoj obitelj. 
 
"I što sam onda mogao", opravdava se Drmić,  "odrastao sam u Švicarskoj i u njezinom dresu dajem sve od sebe. Pa i protiv Hrvatske, ispada da je to moj najdraži suparnik." rekao je Hrvat, koji je Hrvatskoj zabio i kao napadač mlade švicarske reprezentacije.
 
Drmić je nakon utakmice razmijenio dres s Modrićem, a još jedan Hrvat koji je za Švicarsku zabijao svojima, Mario Gavranović, mijenjao se za majicu s "dvostrukim sunarodnjakom" Rakitićem.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara