Emisija o umaškom turniru emitirana na najutjecajnijem teniskom kanalu na svijetu

Emisija o umaškom turniru emitirana na najutjecajnijem teniskom kanalu na svijetu

Foto: Index

NAJUTJECAJNIJI medij specijaliziran za tenis, američki Tennis Channel, emitirao je posebnu emisiju posvećenu Istri i najstarijem hrvatskom ATP turniru Croatia Open Umag. Emisija je snimljena prošloga ljeta, tijekom jubilarnog 25. izdanja umaškog turnira.
 
Tennis Channel jedini je cjelodnevni specijalizirani kablovski i satelitski TV kanal posvećen isključivo tenisu, povezanim sportovima i aktivnostima. Dostupan je u više od 50 milijuna američkih kućanstava te globalno putem službene web stranice www.tennischannel.com. 
 
Posebna emisija o Istri i umaškom turniru emitirana je kao prva emisija u drugoj sezoni Tour Guide serije.
 
"Umag je za vrijeme ATP turnira ugostio 130 inozemnih novinara. Gostovanje Tennis Channela ocjenjujem posebno važnim, a emitiranje reportaže o Istri u sklopu emisije "Tour Guide", koja obuhvaća puno više od tenisa, našim velikom uspjehom", istaknula je direktorica Izvršnog odbora Arlen Brozić.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Povijest Istre sada uključuje i četvrt stoljeća tenisa najviše kvalitete"
 
Ekipu Tennis Channela na 25. Croatia Openu prošloga ljeta vodili su producent Evan deRouin i njegov suradnik John Zinni, koji je istaknuo da je Istra nadmašila sva njihova očekivanja. 
 
"Otkrili smo regiju u kojoj dolina tartufa susreće kristalno čisto Jadransko more na slikovitim stjenovitim obalama. Mjesto na kojem su se susjedne kulture i kuhinje stopile i tako oblikovale još bogatiju hrvatsku baštinu i povijest. A ta povijest sada uključuje i četvrt stoljeća tenisa najviše svjetske kvalitete. Istra je uistinu dragulj skriven duboko u njedrima jugoistočne Europe", napisao je tada Zinni u službenom glasilu umaškog turnira Daily Newsu.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara