Farmaceuti optimisti: Bijeli bi se mogli opustiti, a svaka pogreška može polufinale odvesti u drugom smjeru

Foto: Hajdinjak / Cropix

U SRIJEDU popodne na rasporedu je uzvrat polufinala hrvatskog Kupa. Farmaceuti su veliki optimisti iako su u prvom susretu u Koprivnici poraženi s 2:1. Optimizam je posebno interesantan kada se u obzir uzme da su prije samo nekoliko dana igrače Slaven Belupa primili pet golova na gostovanju kod Lokomotive.

"Pričamo o kvaliteti, dobroj igri i onda nam se dogodi da se raspadnemo. No iz tih grešaka se moraju izvući pouke, ne ponavljati takve greške. Moramo biti maksimalno angažirani i iznad svega disciplinirani u igri jer jedino tako možemo do pobjede nad Hajdukom", rekao je trener Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Realno u prvom dvoboju u Koprivnici nismo bili loši, ali su se Bijeli odlično branili, postavili odličan obrambeni blok. imali smo prilike za gol koje nismo iskoristili, a bilo je i okolnosti protiv nas, poput sudačkog kriterija i pada koncentracije", istaknuo je Sović.

"Moramo biti pametni. Hajdukovci bi se mogli opustiti u ovako komotnoj situaciji, a tada je samo jedna pogreška može polufinale odvesti u drugom smjeru. Hajduk ima na svojoj strani atmosferu, navijače i spektakl, no mi ćemo misliti o sebi, oduprijeti se Splićanima i dobrom igrom izvući dobar rezultat", za kraj će.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara