Fedor Emelianenko na Bellatoru 134

Fedor Emelianenko na Bellatoru 134

Foto: Fightsite

SCOTT COKER je napravio još jedan korak prema približavanju Fedora Emelianenka Bellatoru. Iako je Rus odbio mogućnost povratka aktivnom sportu te je ujedno i odbio Cokera prije nekoliko tjedana, čini se kako će neke suradnje ipak biti, a očito je cilj prvog čovjeka Bellatora malo po malo navući Rusa na povratak u MMA.

Legenda će, naime, nešto kasnije ovog mjeseca biti poseban gost-ambasador Bellatora 134 koji se održava u Mohegan Sunu u američkoj državi Connecticut. Tamo će se pridružiti također legendarnim borcima Titu Ortizu, Roycu Gracieju i Kenu Shamrocku koji će potpisivati autograma i "širiti dobru sliku" o ovoj MMA promociji.  Ipak, Fedor za sada nije potpisao nikakav službeni ugovor s Bellatorom. Za sada...

Dakako, novinare je prvo zanimalo znači li to i napredak prema povratku Fedora u aktivne vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coker kaže ne...

"On je legenda ovog sporta. Trebao bi biti tamo, trebao bi se družiti s fanovima. Uzbuđeni smo jer je ovo prvi put da se vraća u SAD nakon tri godine. Ovo je velika stvar", poručuje Coker i dodaje:

"Znam da će mnogi ovo gledati iz raznih kuteva što je sasvim nepotrebno. Imamo dobar odnos s Fedorom. Sretan je što može doći i to je velika stvar za MMA fanove koji će se moći s njim fotografirati, uzeti njegov autogram, upoznati ga."

Iskusni i mudri Coker je već jednom uspio nagnati Fedora da dođe u njegov Strikeforce. I sada je svjestan da je upravo ovaj Rus karta za ulazak Bellatora u sam vrh svjetske MMA scene. UFC mu je "ukrao" Cro Copa, ali Coker je očito zapeo za Emelianenka...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara