Filip Zubčić uz Ivicu i Natka u A reprezentaciji

Foto: AFP 

NA DANAŠNJOJ sjednici Alpskog odbora Hrvatskog skijaškog saveza, određeni su sastavi reprezentacija (natjecatelji i treneri) za olimpijsku sezonu 2013/2014. S obzirom da ulazimo u olimpijsku sezonu za koju su se radili dugoročni planovi već prošlih sezona, nije bilo značajnijih promjena.

Novost je da je Filip Zubčić koji je prošle sezone postigao odlične rezultate na Svjetskom prvenstvu i na utrkama Europskog kupa postao uz Ivicu i Natka treći A reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U olimpijskoj sezoni u sastav reprezentacija uključena su dva reprezentativca više u odnosu na prethodnu sezonu i to u sastav kadetske reprezentacije, iz koje najbolji natjecatelji Leona Popović i Luka Krsmanović prelaze u C (juniorsku) reprezentaciju.

Saša Tršinski prebačena je u trening grupu sa Sofijom Novoselić gdje će trener i dalje biti Jure Hafner, a pomoćni trener-serviser Mislav Samaržija, dosadašnji serviser Ivice Kostelića.

Još uvijek ima nekoliko otvorenih trenerskih i serviserskih pozicija među kojima su i serviseri Ivice Kostelića, a očekuje se da će te pozicije biti popunjene do kraja travnja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara