Hajduk na čekanju: Komisija za žalbe neće se sastati zbog bolesti članova

Hajduk na čekanju: Komisija za žalbe neće se sastati zbog bolesti članova

 Foto: Hina

IAKO je Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza danas trebala razmatrati Hajdukovu žalbu na odluku o kažnjavanju predsjednika Marina Brbića i četiri člana Nadzornog odbora, do sastanka Komisije ipak neće doći. 
 
Komisija za žalbe ipak se neće sastati danas, kako doznajemo u HNS-u, zbog bolesti članova. Odluku o žalbi Hajduka donijet će kada svi budu zdravi.
 
Hajduk se žalio na odluku o kažnjavanju predsjednika Marina Brbića i četiri člana Nadzornog odbora Pavasović Viskovića, Koceića Bilana, Majića i Hrabara jednogodišnjom zabranom obnašanja funkcija u nogometu, a svih jedanaest igrača koji su trebali nastupiti u derbiju s po 3.000 kuna.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hajduk je u HNS poslao čak četiri odvojene žalbe, a jedna se odnosi i na oduzimanje tri boda radi neodigranog derbija.
 
Posljednji put kada se Komisija sastala, ostala je bez kvoruma, a potom je Odbor za hitnost HNS-a na osobne zahtjeve razriješio dužnosti Tomislava Grahovca, Matu Matića i Živka Slijepčevića, a za nove članove je imenovao trenera mlađih uzrasta Lokomotive Davora Blaškovića i odvjetnika iz Metkovića Stipu Cvitanovića.
 
U Komisiji za žalbe su sada Davor Blašković, Ante Tomaš iz Rijeke, Stipe Cvitanović i Valentina Koprivnjak iz Osijeka. Hajduk je već ranije zatražio izuzeće Blaškovića zbog njegove povezanosti s Dinamom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara