Hajduk se oprašta od Poljuda: "Protiv Osijeka imamo motiv više"

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Hajduka od Poljuda oprostit će se u nedjelju od Poljuda utakmicom 35. kola HNL-a protiv Osijeka. Splićani su u crnom nizu, a Osijek, koji se još nije spasio ispadanja, prava je prilika za iskupljenje.

Hajduk je i dalje bez trenera Igora Tudora, koji odrađuje šest utakmica suspenzije zbog prigovora sucu. Utakmicu je zato najavio pomoćni trener Hajduka Hari Vukas.

''Tri utakmice nismo pobjedili Osijek iako smo u sve tri utakmice, ako ćemo ih analizirati, bili bolji i imali bolje šanse. Svi se sjećamo što smo sve promašivali i to nam je dodatan motiv za pobjedu'', poručio je Vukas i dodao kako u klubu nisu opeterećeni zadnjim lošim rezultatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
''To je sve iza nas. Sve što je bilo prije po meni je nebitno. Mi smo maksimalno koncentrirani na ovu utakmicu i mobilizirani. Ne gledamo da ju dobijemo zbog toga, već pobjedu želimo zbog svih nas'', dodao je Vukas i zaključio:

''Može se reći, sutra ćemo poginuti za pobjedu jer igramo za sebe i svoj klub. Rekao sam već da smo maksimalno mobilizirani za ove zadnje dvije utakmice, a prva je sutra. Mi se nadamo da će to biti dobro s naše strane''.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara