Hajduk se osigurao: Tino Sušić potpisao novi ugovor

Hajduk se osigurao: Tino Sušić potpisao novi ugovor

Foto: HNK Hajduk

TINO SVEN SUŠIĆ potpisao je novi ugovor s Hajdukom. Hajduk je njegovim transferom ove zime namjeravao zatvoriti sve dubioze, no nije uspio. Morao se, stoga, osigurati da im veznjak ne odleti bez odštete. 

Sušić bi, prema novom ugovoru, na Poljudu trebao ostati do 2018. godine.

"Tino je jedan od naših najvažnijih igrača i naravno da smo to željeli pokazati i na ovaj način. To je uostalom i dio strategije kluba jer smo se odredili da ćemo produžiti ugovore sa igračima za koje smatramo da imaju potencijal", kazao je nakon potpisa ugovora sportski direktor Hajduka Goran Vučević.

23-godišnji veznjak imao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2016., a sad je produžio na još dvije godine.

"Zadovoljni smo jer smo vrlo brzo postigli dogovor sa Tinom koji je bio izuzetno korektan u svim razgovorima. Vjerujem da će mu novi ugovor biti dodatni poticaj da igra još bolje i da s Hajdukom ostvari rezultate koje svi priželjkujemo", dodao je Vučević.

Tino Sven Sušić je rekao: "Naravno da sam zadovoljan zbog produženja ugovora. Sretan sam jer mi je klub ukazao povjerenje. U Hajduk sam došao kao mlad, nepoznat igrač i ovdje sam stekao afirmaciju. Imam podršku navijača i Kluba i na tome sam zahvalan. Sad je na meni da nastavim raditi i da svojim igrama pomognem Hajduku da bude što bolji."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara