Heynckes: Dosta je špekulacija o Guardiolinim savjetima, poznajem Barcelonu kao vlastitu momčad

Foto: AFP

U PONEDJELJAK navečer trener Bavaraca Jupp Heynckes odradio je posljednju press konferenciju. Bio je dobro raspoložen, istaknuvši kako će ma kako god završili ovi dvoboji Allianz Arenu napustiti visoko uzdignute glave.

"Kada momčad poput Bayerna igra na tako visokom standardu, trener može izaći samo kroz prednja vrata kluba, bez obzira hoćemo li osvojiti nacionalni kup i Ligu prvaka. Poslušajte samo što njemački mediji govore i pišu o našoj igri", rekao je Heynckes u uvodu.

"Kažu da igramo najmoderniji nogomet u povijesti Bayerna. Da, bez obzira što napravili do kraja sezone, napustit ću klub visoko uzdignute glave", dodao je.

Ponovno je bio prisiljen govoriti o Guardioli i eventualnim savjetima koje je od njega potražio...


"Otkad je napravljen ždrijeb, u njemačkom tisku spekuliraju o tome kako bi nas Guardiola mogao informirati o Barceloni. To je izraz nepoštovanja i prema Guardioli i prema Barceloni. Ne trebaju mi Pepovi savjeti jer pratim španjolski nogomet i poznajem Barcelonu jednako dobro kao i vlastitu momčad", istaknuo je ljutito trener Bavaraca.

"Usput rečeno, poštujem Guardiolu zbog njegove karijere i kao igrača i kao trenera. Osim toga, nas dvojica imamo jako dobar odnos", dodao je.

Na kraju je priznao kako je pripremio momčad...

"Spontanost i intuicija su vrlo važni u nogometu, nekada i presudni ma što ti vježbao i pripremao prije dvoboja. No sigurno da smo mi odradili svoje i maksimalno spremni dočekujemo Katalonce", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara