Index i Bauerfeind vas vode u Barcelonin nogometni kamp

Index i Bauerfeind vas vode u Barcelonin nogometni kamp

Foto: Index

NAJVEĆI nogometni klub na svijetu, četverostruki osvajač Lige prvaka FC Barcelona, na velika vrata stiže u Hrvatsku, drugu godinu za redom FC Barcelona nogometni kamp stiže u Hrvatsku!

Neka i vaše dijete bude dio povijesti slavnog  kluba i najbolje nogometne škole na svijetu. U 2012. godini dječaci između 8 i 16 godina ponovno su u prilici da u Barceloninom hrvatskom kampu osjete pobjednički duh Barcelonine momčadi uz vodstvo velikih klupskih trenera i stručnjaka. Kampovi se održavaju u sljedećim gradovima: Zagreb, 18. – 22. lipnja, Poreč, 25. – 29. lipnja, Slavonski Brod, 02. – 06. srpnja.

 
Više od 20 000 djece, diljem svijeta, sudjelovalo je u Barceloninim kampovima te doživjelo nezaboravno iskustvo kroz timski rad i Barcelonin duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među mnogobrojnim polaznicima u prošlogodišnjim kampovima u  Poreču i Zagrebu prisustvovala su djeca iz različitih zemalja Europe i svijeta: Japana, Nizozemske, Italije, Austrije, Švicarske, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, BIH, što osim nogometa daje djeci i jedinstvenu priliku za upoznavanjem vršnjaka iz cijelog svijeta. Mladi sportaši različitih kultura i navika, a svi imaju istu strast za sportom i nogometom, vjerujemo  da su to iskustva koja će  pamtiti cijeli život.
 
Najspretnijeg posjetitelja našeg portala vodimo u Barcelonin nogometni kamp Croatia 2012. Ispunite upitnik na webu na stranici www.bauerfeind.hr . Možda baš Vi obradujete svog najdražeg klinca i nagradite ga najboljom nogometnom školom. 

Dječaci od 8 do 16 godina imaju ekskluzivnu priliku trenirati po jedinstvenoj metodologiji Barcelonine škole nogometa uz vodstvo vrhunskih stručnjaka koji su trenirali Messija, Xavija, Iniestu, Puyola i Piquéa.  

 
Svi polaznici kampa se nalaze u bazi podataka škole nogometa FC Barcelona, a najtalentiranijima se smiješi odlazak u La Masiju, legendarnu Barceloninu tvornicu nogometnih genija. Sudjelovati smiju samo dječaci s prethodnim iskustvom u igranju nogometa te članovi nekog nogometnog kluba.
 

Ime dobitnika koji je prvi točno odgovorio na sva pitanja točno i putuje u Barclonin kamp. Pitanja objavljujemo 13.6. na Index hr u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara