Istra ipak bez Lige prvaka: CSKA i Plzen igraju u St. Peterburgu

Foto: Screenshot

CSKA MOSKVA ipak neće dovesti Ligu prvaka u Pulu. Ruski je klub u večernjim satima objavio kako će utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Viktorije Plzen igrati u St. Petersburgu.

> Index doznaje: CSKA bi doveo Ligu prvaka u Pulu

CSKA je u potrazi za stadionom na kojem bi mogli ugostiti Čehe kontaktirao i Pulu te je postojala mogućnost da se utakmica Lige prvaka igra na Aldo Drosini. Informacije Indexa potvrdio je kasnije i direktor Istre 1961 Neven Šprajcer, a pulski je prvoligaš odmah uputio dopis HNS-u u kojem traži upute.

Stadion CSKA-a se renovira, a kako s ostalim stadionima u Rusiji postoje razni problemi, postojala je i mogućnost da se utakmica igra u drugoj zemlji ili čak zamijeni domaćinstvo sa Viktorijom. Svako rješenje trebala je blagosloviti UEFA, a odluka je na kraju pala na stadion Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Česi su još uvijek šokirani ovakvim razvojem događaja jer će umjesto u Moskvu putovati u više od 600 kilometara udaljeni grad, gdje će, da stvar bude kompliciranija, dan ranije igrati Zenit i bečka Austrija.

Predstavnici Plzena već su poletjeli za Rusiju gdje će na licu mjesta dogovarati smještaj za momčad, ali i navijače koji su već uplatili aranžmane. Češki tisak navodi kako će Viktorija gotovo sigurno tražiti od Moskve da nadoknadi nastale troškove.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara