Jedvaj produljio s Romom do 2018. godine: "Još uvijek čekam na debi, ali moje vrijeme će doći"

Jedvaj produljio s Romom do 2018. godine: "Još uvijek čekam na debi, ali moje vrijeme će doći"

Screenshot (Leggo)

TIN JEDVAJ jučer je proslavio 18. rođendan, a već danas je produljio ugovor s Romom do 2018. godine. Još uvijek čeka na debi za klub u koji je stigao 10. srpnja ove godine iz Dinama.

"Moje vrijeme će doći, još uvijek sam mlad. Privikavam se na Romu, a ovaj ću petak igrati prvu službenu utakmicu za našu mladu momčad. Želim postati prvak, ali ne žurim. Prvo je na redu autoškola", rekao je hrvatski branič za talijanski dnevnik Leggo.

Jedvaj je prokomentirao trenera Rudija Garciju, čovjeka koji je s Romom u prvenstvo krenuo s deset pobjeda u nizu.

"Rezultati su na njegovoj strani. Izgradio je lijepo okruženje u klubu. Mislim da je Juventus na istoj razini kao mi, ali nama je i dalje glavni cilj plasman u Ligu prvaka", rekao je Jedvaj i osvrnuo se na tri kiksa zaredom svojih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govore da smo u krizi, ali da su se ova tri remija dogodila između naših pobjeda, nitko ne bi rekao ništa", smatra Jedvaj koji se u Rimu najviše druži s Miralemom Pjanićem i Ademom Ljajićem.

"S njima se družim najviše jer se lako sporazumijevamo. Pjanić je Bošnjak, Ljajić Srbin i nitko ne može zaboraviti prošlost iz bivše Jugoslavije, ali mi smo mladi i gledamo u budućnost. Svi smo jednaki."

Za kraj, Jedvaj je rekao svoje utiske o Rimu.

"Prelijep grad s ludim navijačima. Vidio sam skoro sve što se treba vidjeti u ovom gradu. Mana? Sigurno gužve u prometu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara