Jozak: Hvala Brbiću i Vučeviću, HNS je popravio komunikaciju s Hajdukom

Jozak: Hvala Brbiću i Vučeviću, HNS je popravio komunikaciju s Hajdukom

Foto: Hajduk.hr

HRVATSKA U-19 reprezentacije nedavno je imala probu uoči kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a zbog izlaska ususret igračima i klubovima organizirana je posebna prijateljska provjera u Splitu za igrače iz južnog dijela Hrvatske.
 
Ta "Južna selekcija" poražena je od druge momčadi Hajduka s 5:1, a novi izbornik Milin dobio je prvi uvid u mogućnosti nekih igrača. Također, ovom prilikom obavljeni su i razgovori između Hajduka i HNS-a.
 
U Splitu su bili prisutni tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, pomoćnik Ilija Lončarević i predsjednik Stručne komisije Ivan Bedi, dok su ih od strane kluba s Poljuda ugostili predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević.
 
"S Hajdukom smo u stalnoj komunikaciji"
 
"Razgovarali smo o predstojećim aktivnostima mladih reprezentacija te igračima iz Hajduka koji se nalaze u našim selekcijama. S Hajdukom smo u stalnoj komunikaciji, a ovo je bila dobra prigoda da razgovaramo i o sustavima natjecanja, juniorskim i kadetskim ligama, kako bismo dobili povratnu informaciju o tomu što eventualno trebamo unaprijediti", rekao je Jozak nakon sastanka.
 
"Zahvaljujem se i predsjedniku Brbiću i kolegi Vučeviću što su nas lijepo primili i što smo i kroz ovaj razgovor potvrdili postojanje kvalitetne komunikacije s Hajdukom u kontekstu hrvatskih reprezentacija i rada s mladima", zaključio je.
 
Hrvatska U-19 za ovu provjeru: Ivo Grbić (Hajduk), Josip Bašić (Hajduk), Lorenco Šimić (Hajduk), Toma Bašić (Hajduk), Elvir Maloku (Hajduk), Andrija Balić (Hajduk), Nikola Vlašić (Hajduk), Alen Šarić-Hodžić (Imotski), Mate Šuto (Imotski), Andrija Bošnjak (Imotski), Ivan Krstulović-Opara (Solin), Ive Bilić (Solin), Krešimir Božinović (Solin), Danijel Šutić (Zadar), Toni Glavaš (Split), Marko Pervan (Split), Marin Roglić (Split), Matej Jukić (Split), Hrvoje Relota (Split), Frane Maglica (Split), Antonio Samac (Split), Kristijan Jakić (Split).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara