Kek: Moji reprezentativci nisu prepotentni! Gubimo jer smo umorni

Kek: Moji reprezentativci nisu prepotentni! Gubimo jer smo umorni

Foto: Hina 

SPLIT se definitivno vratio, nakon zabrinjavajućeg početka sezone momčad Stanka Mršića nanizala je tri pobjede, među njima Dinamo i Rijeku. Stanko Mršić prije svega podigao je razinu agresivnosti svoje ekipe, a to je Rijeci jučer nedostajalo u derbiju kola na Parku mladeži.

"U prvom dijelu dali smo Rijeci do znanja da možemo igrati na granici grubosti, stvorili smo tri, četiri lijepe prilike, ali Vargić je bio na visokoj razini. U drugom dijelu smo se dogovorili da ćemo igrati još agresivnije, Glavina je zabio taj gol iz prekida, a tako smo mogli zabiti pet-šest puta. Stvara se klapa, dali smo svima do znanja da ćemo biti vrlo opasni u nastavku sezone. U globalu, mislim da je ovo naša najbolja utakmica", rekao je Mršić nakon pobjede. 

Kek: Split je odigrao 15, a mi 26 utakmica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matjaž Kek svjestan je već duže vremena koliko skupo plaća europsko školovanje.

"Nedostaje nam živosti, puno smo kasnili u duelima, a prvo poluvrijeme smo pomalo i prespavali. Uzeli smo neke poklone početkom drugog dijela i onda primili taj gol. Za četiri dana das čeka nova utakmica, tempo je strahovit, ali to nije nikakav alibi! Možda sam pogriješio u odabiru igrača, jer očekivao sam agresivnu utakmicu i puno duela. Ipak je Split igrao 15, a mi 26 utakmica i tu je razlika"

Kekovi igrači idu na još jedan front, sve ih je više s pozivima s reprezentacije.

"Neka ih bude i više, ipak smo svi mi u službi hrvatskog nogometa. Te mi žrtve nisu teške. Vidjeli ste kako se moji igrači ponašaju, nisu bahati ni prepotentni, ali moraju steći naviku da kopaju svaka tri, četiri dana. Umorni smo od puta, no moramo se boriti i kada sm umorni. Rekao sam igračima glavu gore, samo borba nas vodi dalje", rekao je Kek po odlasku iz Splita. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara