Kek kažnjen novčano zbog prozivanja suca, Medić sa psovkama bolje prošao

Kek kažnjen novčano zbog prozivanja suca, Medić sa psovkama bolje prošao

Foto: Hina

STIGLE SU kazne za napade na suce u prošlim kolima hrvatskog prvenstva.

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević nakon provedenih postupaka, uvida u očitovanja prijavljenih kao i dopunska očitovanja sudaca utakmice Lokomotiva - Rijeka donio je odluke o novčanim kaznama za trenera i predstavnika HNK Rijeka, Matjaža Keka i Rade Lepojevića.

> Riječani dobili slom živaca: Ovakva Lokomotiva tragedija je za nogomet!

> Kek: Ovo je krasna reklama za hrvatski nogomet

Matjaž Kek kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5000 kuna zbog isključenja s klupe radi napuštanja tehničkog prostora i psovanja, neprimjerenog ponašanja i izjava po završetku utakmice u Kranjčevićevoj. Lokomotiva je, podsjetimo, slavila golom iz penala u posljednjoj minuti 1:0, uz nepravedno poništen pogodak Rijeci.

Predstavnik HNK Rijeka na toj utakmici Rade Lepojević kažnjen je s 2000 kuna zbog vrijeđanja sudaca po završetku utakmice, a istim iznosom novčane kazne kažnjen je i predsjednik NK Zagreb Dražen Medić zbog komentiranja suđenja neprimjerenim riječima i optužbi protiv sudaca o “svjesnoj krađi”, a što je objavljeno u dnevnom tisku 9. ožujka.

Predsjednik i trener Zagreba je napao suce nakon utakmice Zagreba i Dinama na Maksimiru. Medić nakon utakmice verbalno napao suca ispred stadiona, a kasnije u medijima prozvao suce zbog krađe. Već na sljedećoj utakmici jedan od Medića također je psovkama napao suca.

> Medić izvrijeđao suca koji mu je poništio gol protiv Dinama: "Nisi vidio moj kurac"

> Verbalni napad na suca u Kranjčevićevoj: "Jebem ti mater, ubit ću te, znam gdje živiš"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara