Kek konačno srušio Split: Ovo je jedna od mojih najdražih pobjeda u HNL-u

Foto: Hina

RIJEKA je u subotu na pogon Anasa Sharbinija svladala Split rezultatom 4:1, po prvi put otkako je u HNL-u Kek je upisao pobjedu nad klubom iz Parka mladeži. Strijelci na Kantridi bili su u dva navrata Kramarić te po jednom Sharbini i Krstanović, dok je za goste zabio Roce.

"Igra mi nije bilo toliko važna danas jer po ovom terenu je bilo teško igrati. Ali što se tiče rezultata ja sam prezadovoljan. Jedna od mojih najvećih i najdražih pobjeda u HNL-u otkad sam ja u Rijeci", rekao je vidno zadovoljni Kek nakon susreta.
 
"Pobjeda pozitivnog karaktera"
 
"Ovo je pobjeda pozitivnog karaktera, zajedništva i fanatične želje i borbenosti, velike čestitke igračima na tome", poručio je i otkrio što ga je najviše zadovoljilo: "Vidio sam 14 igrača Rijeke koji su išli na glavu, nemam ni jednog razloga isticati niti jednog pojedinca, napravili smo ono što smo željeli".
 
"U prošlom susretu sam bio veoma kritičan na one igrače koje su ušli, danas su oni imali veliki udio, odreagirali su kako treba", prokomentirao je poboljšanje u pristupu kod nekih članova svlačionice.
 
Tandem Kramarić-Sharbini
 
Najbolji igrači susreta bili su Andrej Kramarić i Anas Sharbini. "Hvala bogu što smo konačno uspjeli dobiti 'laganu' utakmicu. Nakon 2:1 nije to izgledalo lako, sreća što smo uspjeli zabiti treći gol", rekao je nakon pobjede Kramarić.
 
Anas Sharbini bio je još jednom ovog proljeća na visokoj razini izvedbe, njegov dojam nakon susreta bio je sljedeći: "Presretan sam, pogotovo nakon kritika da nismo bili dobri protiv jačih ekipa. Na dobrom smo putu, ovo nam je šesta utakmica u nizu, treba se sad dobro odmoriti."
 
"S Kramarićem se odlično slažem, pravi je igrač, gušt mi je igrati uz njega", prokomentirao je sve ubojitiji riječki napadački tandem i za kraj uputio zahvalu navijačima što su ga čekali da dođe u pravu formu: "Svaka čast navijačima, hvala na strpljenju, od početka su bili uz mene i nadam se da ću im to vratiti."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara