Kladite se pametno uz Index i Dvoznak.com: U Pittsburghu nećemo vidjeti puno poena

Kladite se pametno uz Index i Dvoznak.com: U Pittsburghu nećemo vidjeti puno poena

Foto: Guliver Image/Getty Images

SVE najave današnjih utakmica i prognoza pročitajte na dvoznak.com, adresi za pametno klađenje

Baseball, MLB, Pittsburgh - Philadelphia

Pittsburgh Piratesi (52-31) su ostvarili svoju prvu pobjedu u seriji i naravno izjednačili seriju, a danas će se odlučiti o pobjedniku serije. Piratesi igraju odlično, imaju čak devet pobjeda u zadnjih deset utakmica, a Philliesi (40-45) su im prije dva dana prekinuli niz od devet pobjeda.
Philadelphia je u nekoliko zadnjih utakmica pokazala kako ima života u njihovom napadu, kako se nešto još uvijek događa. Zanimljivo je kako oni imaju sjajne individualce u napadu, no to se sve skupa mora nekako posložiti i pokrenuti. Imaju potencijala, no to će morati pokazati na terenu.

Gerrit Cole (4-0; 3,70 ERA) će danas stati na mound za Piratese i pokušati nastaviti sa svojom impresivnom rookiesezonom. Naime, on je u zadnjem startu ispisao povijest kada je ostvario četvrtu pobjedu u nizu kroz prva četiri starta u MLB sezoni i tako postao prvi bacač Piratesa u 105 godina sa tim ostvarenjem.

"Poprilično je impresivno što taj "mali" može napraviti tj. kakve sposobnosti ima. Jako smo zadovoljni sa njim, sa njegovim pristupom",  menadžer Clint Hurdle je iznimno zadovoljan sa "klincem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na PNC parku je do sada startao tri puta i naravno ostvario tri pobjede. Kroz ta četiri sjajna starta Cole niti jednoj ekipi nije dopustio više od tri runa. Neke stručnjake je začudilo to što je Cole do sada ostvario samo 11strikeouta, jer je on jedan od onih koji može baciti i do 100 milja na sat, no očito je kako je Cole više bacao na kontakt i tako puno efektivnije izbacivao udarače.
Cole je na draftu 2011. godine bio prvi pick i od njega se zbilja jako puno očekuje. Pred njim je sasvim sigurno blistava budućnost jer se već sada odlično nosi sa "velikim facama". Sa Philadelphijom se nikada nije susretao do sada.

Gosti će na mound poslati svog bacačkog asa Colea Hamelsa (2-11; 4,58 ERA) koji je još prije dva dana trebao stati na mound, no dobio je dva dana dodatnog odmora kako bi razbistrio svoj um i malo razmislio o svemu, tzv. mind day off. Hamels trenutno odrađuje najgoru sezonu u karijeri i nikako ne može biti zadovoljan sa onime što je napravio do sada.
U zadnjem startu je tako protiv San Diega dopustio četiriruna kroz šest izmjena, a to je bila druga utakmica u nizu gdje je prepustio četiri runa. U zadnjih deset utakmica je upisao samo jednu pobjedu i čak sedam poraza uz 4,77 ERA. Kroz karijeru je protiv Piratesa ostvario jednu pobjedu i dva poraza uz 3,00 ERA.

Prognoza: 

Pittsburgh - Philadelphia, tip manje od 7,5 poena

Pittsburgh briljira, no ono što ih je toliko puta dovelo do pobjede su njihovi startni bacači koji su odrađivali fenomenalan posao do sada. Gerrit Cole (4-0; 3,70 ERA) će danas stati na mound za Piratese i pokušati nastaviti sa svojom impresivnom rookie sezonom. Naime, on je u zadnjem startu ispisao povijest kada je ostvario četvrtu pobjedu u nizu kroz prva četiri starta u MLB sezoni i tako postao prvi bacač Piratesa u 105 godina sa tim ostvarenjem.Na PNC parku je do sada startao tri puta i naravno ostvario tri pobjede. Kroz ta četiri sjajna starta Cole niti jednoj ekipi nije dopustio više od tri runa. Neke stručnjake je začudilo to što je Cole do sada ostvario samo 11 strikeouta, jer je on jedan od onih koji može baciti i do 100 milja na sat, no očito je kako je Cole više bacao na kontakt i tako puno efektivnije izbacivao udarače.
Gosti će na mound poslati svog bacačkog asa Colea Hamelsa (2-11; 4,58 ERA) koji je još prije dva dana trebao stati na mound, no dobio je dva dana dodatnog odmora kako bi razbistrio svoj um i malo razmislio o svemu, tzv. mind day off. Hamels trenutno odrađuje najgoru sezonu u karijeri i nikako ne može biti zadovoljan sa onime što je napravio do sada. Bez obzira na sve Cole Hamels je bacač vrijedan 150 milijuna dolara, on ima sjajan arsenal bacanja, no mora to prebaciti na teren i sada je upravo vrijeme za to. Odmorio je mozak, imao je sedam dana za odmor.

Piratesi kod kuće ostvaruju 3,93 runova, dok su Philsi u gostima na 3,50 u prosjeku po utakmici. Nema sumnje kako će ovo biti bacački dvoboj, a tako i jedan dobar under.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara