Kostelić na "nepotrebnoj predstavi za sponzore" starta 24. u SuperG-u

Kostelić na "nepotrebnoj predstavi za sponzore" starta 24. u SuperG-u

Foto: AFP

SVJETSKO PRVENSTVO u austrijskom Schladmingu od sutra kreće i s muškim programom, a prvo je natjecanje u superveleslalomu.

"Uz Svjetski kup, ovakvo Svjetsko prvenstvo nije potrebno. Svjetski kup je najjače natjecanje zbog konkurencije i kvota. SP je predstava za sponzore i skijašku industriju" jasno je poručio Kostelić što misli o Prvenstvu na kojem se i sam natječe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ivica na utrci koja počinje od 11 sati, nastupa sa startnim brojem 24. Ostali hrvatski natjecatelji: Sebastian Brigović s brojem 51, Max Ullrich sa startnim brojem 58, dok Istok Rodeš nastupa kao 68. natjecatelj.
 
Podsjećamo, Ivica Kostelić se posljednja tri dana pripremao u Innerkremsu, a osim u superveleslalomu, nastupa u super kombinaciji 11. veljače, veleslalomu 15. veljače te slalomu 17. veljače. O eventualnim nastupima u spustu i team eventu odlučit će na licu mjesta.

"Koljeno nije savršeno, ali ne radi se o kriznom stanju. 12. veljače trebam primiti injekciju, nadam se da će s terapijom izdržati do tada", rekao je Kostelić, koji kao što smo vidjeli, umanjuje vrijednost Svjetskog prvenstva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara