Kramarić: U Sofiji nas čeka strašna atmosfera, ali sigurno neće biti kao u Dugopolju

Foto i video: Index, Dario Dalmacija 

REPREZENTACIJU od 18 sati čeka drugi trening u Maksimiru, u jeku priprema za gostovanje u Sofiji 10. listopada. Pred novinarima su uoči treninga Vedran Ćorluka i Andrej Kramarić. 

"Čeka nas uistinu teška utakmica, ali zanimaju nas samo tri boda. U Sofiji nas čeka strašna atmosfera, ali neće biti kao u Dugopolju, to je sigurno", otvorio je presicu Andrej Kramarić, još pod dojmom atmosfere koju je doživio protiv Hajduka. 

"Bugari će napraviti sve da nas slome, ali ja sam od malena naučen da idem na pobjedu", pun je samopouzdanja najbolji igrač HNL-a koji bi konačno trebao dobiti i pravu šansu u reprezentaciji.

"To je Dinamova škola", dobacio mu je Vedran Ćorluka.

"Bugare previše ne poznajem, znam da najviše igrača dolazi iz Ludogoreca, koji ove godine igra Ligu prvaka. Oni su odlična, organizirana momčad, i bit će izrazito motivirani da pobijede Hrvatsku. No, mnogo će se toga pitati i nas te ovisi o našem pristupu", dodao je.

Niko Kovač vidi Kramarića blizu prvog sastava, ako ne i unutra.

"Nije bitno tko će započeti utakmicu, treba nam pobjeda i to je važno. Ali ja se konkurencije ne bojim, na to sam naviknut. Pošteno radim i nikoga se ne bojim"

Teško da će Kramarić još dugo ostati u Rijeci. Agenti koji ga oblijeću na Kantridi tvrde da je rastanak na zimu neminovan.

"Vidjet ćemo, ne smijem puno reći niti znam puno. Sve u svoje vrijeme", Kramarić je dobro izbrifiran.

Ćorluka: Naša obrana mora odigrati utakmicu 

Vrućoj atmosferi u Bugarskoj veseli se Vedran Ćorluka. Bit će gotovo pa ugodnije nego kući!

"Bit će nam gušt igrati pred punim tribinama, na što ovdje nismo naviknuli. Ne bih bio zadovoljan s bodom jer smo bolja ekipa, ali to tek moramo pokazati. Nama u obrani bit će puno teže nego napadačima. Bugari će prijetiti i to će našim napadačima ostaviti prostor. O obrani će ovaj put ovisiti puno toga", spreman je Ćorluka.

Reprezentacija od 18 sati trenira na Makskimiru, a Kovač na dispoziciji ima sve igrače. Andrej Kramarić i danas radi prema prilagođenom programu, odvojeno od ekipe. Reprezentaciju je na treningu obišao i predsjednik Davor Šuker. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara