Krstičević uoči rođendanskog dvoboja s Olimpijom: Ozljede su brojne, plaća nema, ali uzdamo se u rad

Krstičević uoči rođendanskog dvoboja s Olimpijom: Ozljede su brojne, plaća nema, ali uzdamo se u rad

Foto: Tom Dubravec / Cropix

POVODOM 102. rođendana splitskog kluba, Bijeli će u subotu na Poljudu odigrati prijateljski susret s ljubljanskom Olimpijom. Dvoboj je najavio Mišo Krističević.

"Imamo utakmicu sedam dana prije početka prvenstva, no muče nas brojni problemi sa sastavom. Ozljede su brojne, a veliki broj igrača bio je na reprezentativnih nastupima i tako propustio uigravanje", rekao je Krstičević, dodavši kako nervozu podiže i činjenica da igračima i stožeru još nisu sjele plaće.

"Plaće nismo dobili i to je problem. Uvijek je bilo sitnih iskakanja, mladi su igrači, ali nastojali smo držati unutar svlačionice, malo ih klepiti po glavi. Sada će za dva tri dana biti gotov i kodeks ponašanja kojeg će svaki igrač dobiti uz ugovor po uzoru na najveće europske klubove", zaključio je Krstičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako nije dobio pojačanja koja je tražio, opet je ponovio kako se može uzdati samo u veliki rad.

"Moramo se uzdati u svoj rad, u ništa drugo! Nove igrače teško je teško naći. Ja u ove momke vjerujem, nisam kukavica, da jesam ne bih ni prihvatio ovaj posao. Proljeće je uvijek Hajdukovo, vjerujem da možemo osvojiti Kup, ostvariti taj cilj kroz četiri utakmice. Što se tiče drugog mjesta, konkurencija je jaka. Ne bih se htio dirati ni Rijeke ni Splita, oni imaju svoj put, Hajduk je izabrao svoj specifičan put oporavka", istaknuo je.

Od svih "pojačanja" najviše je pokazao Kouassi...

"Jean se najbolje uklopio, vrlo je blizu prvog sastava iako je mlad. Naša politika je da forsiramo mlade igrače, želimo ih promovirati, pa se on i s te strane uklopio. U svim utakmicama koje je igrao dao je naznake da bi nam mogao dosta pomoći. S druge strane ovoj dvojici treba još vremena da se prilagode i da shvate gdje su došli. Od njih se očekuje da budu bolji od Hajdukovih igrača, to još nisu pokazali, stoga u ovom trenutku nisu blizu prve ekipe. Prije svega se moraju dokazati na treninzima", dodao je za kraj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara