Kukoč ljut na predsjednika: Kijev me želi odmah, ali on traži čak 10 milijuna eura

Kukoč ljut na predsjednika: Kijev me želi odmah, ali on traži čak 10 milijuna eura

Foto: Getty Images, Screenshot

KONTROVERZNI Tonći Kukoč ne prestaje dizati prašinu. Nakon što se na zanimljiv način ovog ljeta ponudio izborniku Kovaču kao jedino i idealno rješenje za lijevi bok, a onda je prije par dana na turniru ''Četiri kafića'' podigao prašinu obučen u majicu s prekriženim grbom HNS-a, što je izazvalo buru i u samom Savezu, koji je zaprijetio i nekim kaznama, Kukoč se ovih dana u bugarskim medijima obrušio i na predsjednika CSKA Tomova, koji je navodno za njega podigao cijenu na vrtoglavih 10 milijuna eura.
 
Naime, nedavno je interes za ''bezobraznu ljevicu'' pokazao Dinamo Kijev, no predsjednik bugarskog kluba Kukoča želi zadržati po svaku cijenu i zbog toga je postavio ovu cijenu, koju naravno, Kijev teško da može platiti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
''Predsjednik Tomov samo diže cijenu i priča gluposti. Deset milijuna eura? Pa tko će to platiti? Radi to samo da me zadrži u momčadi. Kako sam čuo, u pregovorima je s još nekoliko ukrajinskih i talijanskih klubova, pa valjda na ovaj način samo diže cijenu, koja bi do ljeta mogla i porasti. No, kad smo već kod tih cifri, ja mislim da vrijedim puno više. Da zabijam kao Kramarić, pa igrao bih u Barceloni s Messijem'', za Index je rekao Kukoč.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara