Lucija Zaninović i Ivan Kljaković Gašpić najbolji sportaši Splita

Lucija Zaninović i Ivan Kljaković Gašpić najbolji sportaši Splita

Foto: PR

TAEKWONDAŠICA Lucija Zaninović i jedriličar Ivan Kljaković Gašpić proglašeni su za najbolje sportaše Splita u izboru Splitskog saveza športova, a nagrade su im uručene u Vili Dalmacija.

"Ovo je Anina nagrada isto koliko i moja, samo što sam je ja preuzela jer znam da Ana ne voli svjetla reflektora i mikrofon", kazala je Lucija Zaninović, koja je u srijedu pobijedila i u izboru najboljih splitskih sportaša dnevnog lista Slobodna Dalmacija, kao i jedriličar Ivan Kljaković Gašpić.

"Mama je zadužena za pohranu trofeja, a ja u svoje ime i u ime nagrađenih mogu reći da ćemo se nastaviti truditi kako bismo opravdali epitet najsportskijega grada na svitu", izjavio je Kljaković-Gašpić.

Njihovi treneri Toni Tomas i Tonči Antunović Graja nagrađeni su kao najbolji treneri, najperspektivniji mladi sportaši su Ivana Babić iz taekwondo kluba Marjan, te plivač Ivan Šitić. Najbolja momčad je malonogometni klub Split Tommy, a najuspješnija sportašica i sportaš s invaliditetom su Anđela Mužinić i Luka Baković.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara