"Mali Mamić" jači od pravog: Medić sebe i brata instalirao na klupu, a sina u ekipu!

Foto: Hina

NOGOMETAŠI ZAGREBA uzeli su bod na Maksimiru aktualnom prvaku (1:1), a vjerojatno najsretniji čovjek zbog tog ishoda bio je Dražen Medić, "sve" kluba iz Kranjčevićeve, trenutno i predsjednik i trener Zagreba.
 
Kontroverzni poduzetnik i nogometni djelatnik bodom protiv Dinama, koji mu je lijepim pogotkom donio Valentino Stepčić, ispisao je najveći uspjeh svoje trenerske karijere. Nju bi, pak, teško negdje i započeo da odavno od NK Zagreba, u kojem je posljednjih deset godina, nije napravio ispostavu svoje obitelji.
 
Posljednji Draženov potez je obogaćivanje platne liste Pjesnika s još jednim Medićem, svojim bratom Robertom, također poduzetnikom. Uz to, zbog već višegodišnjeg guranja svog sina Lovre Medića po momčadi ovog kluba prvoligaškim i drugoligaškim travnjacima nekoliko je puta dolazio u sukob s trenerima, koji su to uglavnom plaćali poslom.
 
Predsjednikov brat je protiv Dinama sjedio na klupi kao jedan od predstavnika kluba, a kako je Lovro susret započeo kao pričuva (u igru je kao napadač ušao u 83. minuti kad se branio remi), na početku maksimirskog ogleda na klupi Zagreba bila su tri Medića, Dražen, Robert i Lovro. Toliko nema niti Mamića u Dinamu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara