Maloča iskreno: Andrijaševiću nije mjesto u Dinamu, a ja sam se mogao naći na Kovačevom popisu

Maloča iskreno: Andrijaševiću nije mjesto u Dinamu, a ja sam se mogao naći na Kovačevom popisu

Foto: Hajduk.hr

MARIO MALOČA, kapetan Hajduka, prokomentirao je nedavni odlazak svojeg zamjenika, dokapetana Franka Andrijaševića, u Dinamo.

"Vjerojatno je on mislio da je to pravi put za njega i mislim da je glupo da ja pričam je li to dobro ili ne. Ja sam u prošlosti imao takvih situacija, ali igraču Hajduka je mjesto u Hajduku i nije u redu da igra bilo gdje u HNL-u, pogotovo ne u Dinamu", rekao je Maloča za službenu stranicu Bijelih na pripremama Hajduka u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo se još uigrali jer još slažemo momčad. U novoj europskoj sezoni želim da barem prođemo ova prva dva pretkola u kojima smo nositelji. Za mene je prošla sezona bila dobra, izabran sam i u najbolju momčad prvenstva, a uspjeh još više znači kad se zna da su me izabrali kolege."

Nadao se da će se naći na širem popisu izbornika Nike Kovača za Svjetsko prvenstvo.

"Nisam dobio poziv u reprezentaciju za Brazil iako su svi mediji sugerirali da bih trebao. Mislim da sam se mogao naći među tih 30 igrača, no ne zamjeram nikome, izbornik je taj koji bira i koji odgovara za rezultat. Sada idu kvalifikacije za EP i na meni je da igram dobro. Možda će to izbornik ovoga puta prepoznati, a možda i neće opet."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara