Mandžukiću, čuvaj se: Pep je opsjednut privatnim životima svojih igrača - Piquea su pratili privatni detektivi!

Mandžukiću, čuvaj se: Pep je opsjednut privatnim životima svojih igrača - Piquea su pratili privatni detektivi!

Foto: AFP

AFERA potresa Barcelonu: El Confidencial piše, a svi španjolski mediji prenose, kako je bivši trener kluba Pep Guardiola angažirao detektivsku agenciju kako bi pratila Gerarda Piquea.

Osim Guardiole, najveći pobornik uhođenja igrača bio je nekadašnji proslavljeni vaterpolist, a zatim direktor Barcelone, Manuel Estiarte.

Guardiola je 2010. angažirao agenciju Metodo 3 da prati Piquea, kada je ovaj počeo vezu s pjevačkom superzvijezdom Shakirom. Poučen iskustvim igrača koji su ranije znali pretjerati uživajući u čarima noćnog života Barcelone, Pep je unajmio detektive koji su zaljubljeni par pratili posvuda:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Od cocktail bara u koji su izlazili, do obližnjeg grada Eghama u kojem žive Piqueovi roditelji. Pique je bio pod nadzorom i kada se zabaljao sam, primjerice na koncertu Alejandra Sanza, "na kojem je bio s tri prijatelja, poslije čega ih je zaustavila policija, a Pique je morao napraviti alko-test, koji se pokazao negativnim", kako to iscrpno govore detektivska izvješća, a kojih se dokopao El Confidencial.

Kao što smo već napomenuli, angažiranje uhoda glavnih zvijezda, nije nikakva novost u Barceloni: Prije tri godine buknula je slićna afera, kada se otkrilo kako je klub u sezoni 2007/08 pratio tri veseljaka: Ronaldinha, Eto'oa i Deca.

Upravo u ljeto 2008. došao je Guardiola, a za vrijeme njegovog mandata na klupi Barce, špijuniranje se intenziviralo.

I dok praćenje Piquea nije dalo nikakvih rezultata, kakva bi tek poslastica bila izvješća detektiva, da su kojim slučajem pratili poznate Barcine raskalašene zvijezde iz prošlosti: Maradonu, Romaria, Stoičkova...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara