Mayweather sumnja u prevaru: Zatražio provjeru zaštite za genitalije kod Mannyja

Mayweather sumnja u prevaru: Zatražio provjeru zaštite za genitalije kod Mannyja

Foto: Instagram

SVJETSKI boksački prvak Floyd Mayweather jr. je zatražio od Atletske Komisije Nevade inspekciju zaštite za genitalije koju će nositi njegov subotnji protivnik Manny Pacquiao u boksačkom meču stoljeća.
 
Filipinac je u četvrtak pred službenicima Atletske Komisije morao obući svoju "zaštitnu kapicu" kako bi pokazao da je s njom sve u redu. Mayweather je, naime, izrazio sumnje da se radi o modificiranoj "kapici" koja je pozicionirana previsoko i tako sprječava udarce u tijelo.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pacquiao je rado pokazao da se radi o standardnoj opremi, a o ovom nedostatku povjerenja je progovorio i njegov trener Freddie Roach optuživši Mayweathera da je uplašen.
 
"Govor mu je tih i skroman. Ne vjerujem da se neki boksač stvarno boji, no vjerujem da Mayweather ne želi ovaj meč. Bio je prisiljen prihvatiti borbu koju nije htio. Protestirali su zbog zaštite koju Manny nosi. Komisija je došla na trening i odobrila ga. Službenik ga je označio kako bi bio siguran da će to biti onaj koji će Manny nositi na samom meču. No to je normalna zaštita za genitalije.", zaključio je Roach.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara