Medić: Sa Zagrebom sam pokorio Drugu ligu, a HNS mi kaže da ne mogu upisati trenersku akademiju

Foto: Hina

PREDSJEDNIK Zagreba Dražen Medić jednim se potezom proglasio i trenerom kluba, ali ubrzo je shvatio da to baš i nije tako jednostavno. Ipak je potrebna neka škola, dokument. Medić je, stoga, odlučio upisati HNS-ovu Nogometnu akademiju, ali prije nekoliko dana na adresu mu je stigla - odbijenica!

"Što imam komentirati, to bi društvo trebalo", promrmljao je trener/predsjednik Zagreba.

"Teško mi je to komentirati. Napisali su mi da imaju dosta upisanih. Navodno imaju dosta zahtjeva, ne znam. Čudno mi je to", rekao nam je potišteni Medić.

"Sve mi je to čudno"

"Zbunjen sam", nastavio je Medić, koji ne može upisati Akademiju jer ne zadovoljava kriterij; "najmanje četiri godine igranja nogometa u seniorskim ekipama prve, druge ili treće HNL, 1. malonogometne i Hrvatske ženske nogometne lige".

"Ne razumijem da jedan akademski građanin koji ima sveučilišnu diplomu nema pravo upisati akademiju, stvarno mi je to čudno. Ne uvažava se netko tko ima ozbiljno obrazovanje".

"Svi koji su gledali tekme znaju da su moji igrači igrali najbolje"

Medić je u svom debiju u najvišem rangu hrvatskog klupskog nogometa izgubio od Rijeke 3:1.

"Trenerski posao je najkompleksniji posao koji sam do sada imao prilike raditi. Međutim, zbilja je užitak raditi s mladim ljudima. Evo, uveo sam Zagreb u Prvu ligu, a riječ je o najmlađoj ekipi u prvenstvu. Prosjek godina je 21. Napravio sam selekciju od mladića koji su bili juniori, prošetali smo se Drugom ligom! Onaj koji je gledao "tekme" može potvrditi da su moji igrači igrali najbolje", rekao je Medić, koji će uložiti žalbu na HNS-ovu odbijenicu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara