Mininogomet ponovno u metropoli: Počela nova sezona zagrebačkog prvenstva

Foto: Index

U DVORANI SC Rudeš utakmicama 1.kola započela je i nova sezona zagrebačkog mininogometnog prvenstva. Naslov prvaka ove sezone neće braniti Maredo Grill, stoga su viceprvaci MNK Kustošija-FS Green Room ove sezone najveći favoriti za naslov najboljih i put na državnu završnicu.

Mininogomet je ponovno započeo u metropoli, utakmicama 1.kola ovoga vikenda započelo je natjecanje u 1.i 2.zagrebačkoj ligi, a prijave za sudjelovanje momčadi u 3.ligi započeti će nakon povratka reprezentacije sa europskog mininogometnog prvenstva koje se održava u Grčkoj, na otoku Kreti.

Maredo Grill aktualni prvaci Zagreba ove sezone neće moći braniti naslov, naime, nekoliko najvažnijih igrača aktualnih prvaka zaigralo je u višem nogometnom rangu, te više nema pravo nastupa na mininogometnim terenima na kojima mogu nastupati samo amateri. No, bez obzira na ne igranje vrlo jakog Maredo Grilla, prvenstvo će biti izazito jako i zanimljivo, a prema viđenome i vrlo izjednačeno. Status favorita sada ima MNK Kustošija-FS Green Room, uz bok su dečki iz Svačke predvođeni kapetanom reprezentacije Tvrtkom Močibobom, te Tomom Šokotom, ali uz pojačanu konkurenciju ove godine u borbu za vrh mogu se uplesti i MNK Kozakiv, SC Flegar, Pizzeria don Feferon, te Meteora Produkcija. Naravno, i Grupa TNT, kao i Ciudad Fortaleza će pomrsiti račune mnogima tijekom ove sezone, koja će definitivno biti zanimljiva i izjednačena.

Ništa manje zanimljivo neće biti niti u natjecanju 2.zagrebačke lige, te već nakon odigrano 1.kola jasno je da ćemo u tijeku sezone vidjeti mnogo zanimljivih i jakih utakmica. Posebno ćemo istaknuti dečke iz Klanjca KRALJEVEC NA SUTLI, zatim FC ŠKOLJAK, CB PIKI, GRIČ AUTOMATIKA,HOTEL SPORT, ali i već starosjedioce OKTOGON. A tijekom sezone vidjet ćemo i koliko vrijede SVIJET PRINTANJA, te jedna od najdugovječnijih ekipa mininogometnog natjecanja u Zagrebu CB ŠPICA. Ukratko, borba za plasman u viši rang biti će izrazito zanimljiva.

Evo i rezultata 1.kola:
1.Liga
CIUDAD FORTALEZA – SC FLEGAR 3-0
SVAČKA – GRUPA TNT 5-0
PIZZERIA DON FEFERON – MNK KOZAKIV 1-1
MNK KUSTOŠIJA/FS GREEN ROOM – METEORA PRODUKCIJA igra se naknadno
2.liga
SVIJET PRINTANJA – OKTOGON 0-8
HOTEL SPORT – MNK GRIČ AUTOMATIKA 2-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
CB PIKI – KRALJEVEC NA SUTLI 1-1
CB ŠPICA – FC ŠKOLJAK 1-2

U utakmicama 2.kola sastaju se:
SVAČKA – PIZZERIA DON FEFERON
HOTEL SPORT – FC ŠKOLJAK
MNK KUSTOŠIJA FS GREEN ROOM – SC FLEGAR
CIUDAD FORTALEZA – MNK KOZAKIV
SVIJET PRINTANJA – CB SPICA
METEORA PRODUKCIJA – GRUPA TNT
MNK GRIC AUTOMATIKA – CB PIKI
KRALJEVEC NA SUTLI – OKTOGON

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara