NK Varaždin dobio novog predsjednika: Privatizacija gotova do kolovoza

Foto: NK Varaždin

HRVATSKI nogomet dobit će još jedno sportsko-dioničko društvo. Privatizacija je za klubove postao jedini način opstanka, a sve dužoj listi "spašenih" pridružit će se uskoro i NK Varaždin, klub koji je nastao propašću nekad slavnog Varteksa.

Gradonačelnik Varaždina dovršit će proces privatizacije. Na 21. izvanrednoj Skupštini NK Varaždin, održanoj u utorak poslijepodne, izabran je novi predsjednik bivšeg varaždinskog prvoligaša. Gradonačelnik Varaždina Goran Habuš na tu je funkciju izabran nakon što je pred dva mjeseca ostavku na mjesto predsjednika Kluba podnio zamjenik varaždinskog župana Alan Košić.

Osim izbora novog predsjednika, prihvaćena su i dvojica novih članova u Izvršni Odbor NK Varaždin. Željko Bunić i Zlatan Avar zajedno će s novim predsjednikom činiti radnu skupinu koja će voditi postupak preoblikovanja i privatizacije u predstojećoj posljednjoj fazi.

Radna trojka očekuje da bi cjelokupni postupak privatizacije mogao biti završen do kolovoza, tako da bi do početka nove nogometne sezone NK Varaždin trebao postati sportsko-dioničarsko društvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara