Navijačka fan zona u Zagrebu, a ne u Splitu: Baldasar bijesan zbog odgovora HNS-a

Navijačka fan zona u Zagrebu, a ne u Splitu: Baldasar bijesan zbog odgovora HNS-a

Foto: Index

IAKO su iz HNS-a najavljivali da će se fan zona organizirati u Splitu, "jer je svima žao što se utakmica igra bez gledatelja", od toga nema ništa. 
 
"HNS je u načelu imao dobru želju organizirati fan zonu, ali za takvo što je potrebna dobra volja više sudionika", rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.
 
Baldasar bijesan: Iz HNS-a su nam rekli da im ne pada na pamet organizirati fan zonu
 
Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, pak, tvrdi da su mu iz HNS-a rekli da im ne pada na pamet organizirati fan zonu.
 
"Dobili smo prijedlog od jednog splitskog poduzetnika za organiziranje javnog praćenja utakmice. Rekli smo da ćemo mu vrlo rado dati dozvolu za korištenje javne gradske površine za organiziranje fan zone za gledatelje i taj prijedlog smo poslali HNS-u iz kojeg su nam rekli im ne pada na pamet fan zona", rekao je Baldasar dodavši kako je poruka HNS-a mailom napisana na vrlo oštar način.
 
"Zbog toga sam odbio ići na utakmicu i s njima dalje neću komunicirati jer mislim da to nema smisla", kazao je Baldasar.
 
Fan zona u Zagrebu
 
Fan zone nema na splitskoj rivi, iako se HRT odrekao naknade za prava na javno emitiranje, ali će organizirana biti u Zagrebu.
 
Službeni Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" pozvao je sve navijače na javno gledanje utakmice Hrvatska - Italija na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.
 
"Centralna hrvatska fan zona započinje nastupom banda Belfast Food zaduženog za vatreno zagrijavanje. Za ovaj spektakl 'Uvijek vjerni' su osigurali LED-ekran veličine 45 kvadratnih metara i ostale popratne sadržaje. Također, zahvaljujemo i Gradu Zagrebu što nam je omogućio ovakav spektakl", objavio je Klub navijača "Uvijek vjerni".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara