Novi apel veterana KK Splita: Klub ne smije u nestati, spremni smo pomoći u procesu predstečajne nagodbe

Foto: Screenshot

VETERANI KK Split održali su danas izvanrednu skupštinu još jednom uputivši apel za spas trostrukog prvaka Europe.

"Okupili smo se kako bi još jednom zamolili Gradsko vijeće i gradonačelnika da ne dopuste gašenje kluba, moraju učiniti sve što je u njihovoj moći da se klub spasi. Nadamo se da će predstečajna nagodba uroditi plodom, to je moguće ako je budu vodili ljudi koji žele da se klub spasi", rekao je Rato Tvrdić.

"Treba popričati sa svakim vjerovnikom ponaosob, postoji više načina da se dug riješi, od toga da jedan dio oproste sami vjerovnici, do mogućnosti da se određena dugovanja isplaćuju na rate kroz više godina. Klub treba krenuti novim putem, nema više kupovanja igrača ni velikih ugovora, a omladinski pogon se mora dovesti u maksimalno prihvatljive okvire koje može financirati grad", dodao je.

"Mi ćemo tražiti da se i nas uključi u predstečajnu nagodbu. Mi kao udruga više ne predstavljamo ništa, nismo kompetentni da se postavljamo kao vlasnici jer je vlasnik grad, ali možemo pomoći, spremni smo osobno razgovarati s vjerovnicima. Isto tako pokušat ćemo dogovoriti da kao promatrači prisustvujemo sjednici Gradskog vijeća, ja i Željko Jerkov. Vjerujem da Grad čini sve da klub ne ode u zaborav i zbog toga se nadam da ćemo ostati živi", završio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara