Perverzna ponuda za Messija bila je Anžijeva: Leo odbio posao težak 400 milijuna eura!

Perverzna ponuda za Messija bila je Anžijeva: Leo odbio posao težak 400 milijuna eura!

Foto: AFP

"NEPOZNATI" ruski klub, koji je prije dva dana pred noge Barcelone i Messija istresao bogatstvo, na koje se najbolji nogometaš svijeta samo okrenuo, bio je Anži Mahačkala, doznaju španjolski mediji.

Donose i nove detalje ponude kluba koji je Barceloni ponudio 250 milijuna eura odštete, što klub mora prihvatiti, jer to je ugovorom propisana odšteta za Messija i kada je neki klub ponudi Barci, ona automatski mora dopustiti igraču pregovore sa zainteresiranim i besramno bogatim ponuđačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Messi je bez imalo razmišljanja odbio ponudu, koja bi mu donijela više od minimalno garantirannih 150 milijuna eura u idućih pet godina, na koliko mu je  Anži ponudio ugovor.

Naime, klub iz Mahačkale nije mu ponudio trogodišnji ugovor (kako je prvo bilo objavljeno), nego petogodišnji, a osim zajamčenih 30 milijuna eura godišnje, Messi bi zarađivao i bonuse.

Međutim, sve je ostalo samo na ponudi, jer on nije zainteresiran Kataloniju zamijeniti Dagestanom, tako da je propala zamisao gazde Sulejmana Karimova, o ponovnom spajanju ubojitog dvojca iz Barcelone, Eto'o - Messi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara