Pitamo vas: Zašto reprezentacija ne može napuniti stadion u utakmici za Svjetsko prvenstvo?

Foto: HNS / Drago Sopta 

13 TISUĆA ulaznica prodano je za utakmicu generacije u Maksimiru. Nekim igračima ovo je posljednja šansa za veliki turnir.

Hrvatska protiv Islanda igra uzvrat play offa za Svjetsko prvenstvo, a osim straha od rezultata, Kovačevi igrači strahuju i od maksimirske atmosfere. Zašto reprezentacija ne može napuniti stadion u utakmici koja znači milijune za savez, ali i hrvatsko gospodarstvo? 

Tijekom kvalifikacijama gledali su poluprazne tribine i slušali zvižduke, no uoči posljednje šanse da izbore SP, igrači svakom prilikom mole navijače za podršku. Hoćete li podržati reprezentaciju u utakmici koja će u mnogočemu kreirati atmosferu i status hrvatskog nogometa narednih godina? S kojom mišlju idete na Maksimir ili od njega odustajete? Pisma mnogobrojnih navijača nagnala su nas da postavimo ovo pitanje, jer su stavovi prilično oprečni.

Ofenzivu Davora Šukera da popuni stadion protiv Islanda neki doživljavaju jedinim mogućim potezom, no ima i onih koji predsjedniku poručuju da prave navijače ne može kupiti. Svoja razmišljanja šaljite nam na navijaci@index.hr i glasajte u Indexovoj anketi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara