Planut će Hajdukove desetke: Idol Milevskij dobio svoj broj na dresu

Planut će Hajdukove desetke: Idol Milevskij dobio svoj broj na dresu

Foto: hajduk.hr

ARTEM MILEVSKIJ preporodio se dolaskom u Hajduk prošlog ljeta. Odmah je postao idol navijačima, ali i mlađim suigračima, pa mu je mladi Andrija Balić (17) predao dres s brojem 10, koji je Ukrajinac u svojim slavnim danima u prošlom desetljeću nosio u kijevskom Dinamu i reprezentaciji Ukrajine

"Simboličan je ovaj potez i u kontekstu spajanja Hajdukove sadašnjosti i budućnosti, Milevskog koji je u karijeri odigrao golem broj utakmica na najvišoj svjetskog razini, te Balića kojemu brojni nogometni stručnjaci prognoziraju gotovo jednako velike stvari." priopćili su iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim što je simboličan i tržišno je isplativ, jer najomiljeniji igrač Hajduka spojen je s prestižnim brojem dresa, koji je uvijek na posebnoj cijeni kod navijača i kolekcionara, pa nema sumnje da će desetke s prezimenom obožavanog Artema postati hit među Hajdukovcima.

Balić i Milevskij zamijenili su dresove, pa je iskusni napadač svoj je dosadašnji dres s brojem 99 predao 13 godina mlađem veznjaku Andriji, čiju intelgenciju i kreaciju Ukrajinac ne prestaje hvaliti od dolaska u Hajduk.

Ako mladić, kojeg je želio Tottenham i Milevskij, kojem je Hajduk odskočna daska za "zadnji ugovor u karijeri", u međuvremenu ne odu u inozemstvo, Balićeva desetka sljedećih godinu i pol bit će na čuvanju kod provjerenog "nositelja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara