Podrška Moyesu stiže sa svih strana: Ne možete zamisliti koliko je teško naslijediti Fergusona

Foto: Getty images

ČINJENICA je da David Moyes nije dobro krenuo na klupi Manchester Uniteda. Crveni Vragovi u šest prvenstvenih kola upisali su dvije pobjede, remi i tri poraza, a sa sedam bodova nalaze se na očajnom 12. mjestu ljestvice. Vodeći Arsenal ima čak osam bodova više.

Klima na Old Traffordu daleko je od bajne, a klupske legende pokušavaju pronaći riječi kojim bi kupile vrijeme škotskom strategu."Možete li zamisliti koliko je teško naslijediti čovjeka koji je skoro tri desetljeća bio trener tog kluba", riječi su slavnog Michaela Owena.

"Vrijeme radi za Moyesa i uvjeren sam da je on pravi čovjek za United. Imao je odličnu karijeru dosad, napravio je pravi posao i u Evertonu. Vjerujem u njega", dodao je bivši reprezentativni napadač koji je svjestan značenja riječi prilagodba.

Sličnog razmišljanja je i vječni Gary Neville:"Moyes još uvijek upoznaje igrače, kao i kulturu kluba. Nije mu lako i svi mu moramo vjerovati i biti mu oslonac." Na koncu postavlja se pitanje hoće li United po odlasku Fergusona krenuti modernim trendom smjene trenera nakon niza loših rezultata.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara