Pogledajte novi Hajdukov kalendar: Bez baklji, golotinje i izbrisane zvijezde

Pogledajte novi Hajdukov kalendar: Bez baklji, golotinje i izbrisane zvijezde

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

KALENDAROM za 2013., koji je tiskan u 12 tisuća primjeraka i koji će se prodavati po 40 kuna, predstavio se novi Hajdukov voditelj marketinga Aljoša Bašić, uz asistenciju dva modela čije su fotografije unutar korica - Marija Maloče i Ivana Vukovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čak 28 Hajdukovih igrača našlo se u kalendaru, u kojima je osim njihovih, naravno i jedna fotografija neizostavne Torcide, ali bez bakljade Hajdukove navijačke skupine, jer pirotehnički spektakli Bile su ove godine koštali par desetaka tisuća "švicaraca".

Osim bengalki, u kalendaru nema ekshibicija, kojim pribjegavaju neki klubovi, konkretno Dinamo. U Maksimiru su odlučili svoj kalendar učiniti još atraktivnijim tako što će ga krasiti razodjeveni nogometaši u izazovnim pozama. U Hajdukovom kalendaru nema nabildanih i tetoviranih muških tijela, kojima se razlijeva tekućina, samo dresovi.

Na njima ovaj put nema "tuširane" zvijezde petokrake, što je bio sramotni slučaj prošle godine, kada se službeni Hajduk kukavički odrekao par desetljeća svoje blistave povijesti tako što je Matošiću, Vukasu, Sliškoviću i ostalim velikanima na stranicama kalendara, jednostavno s bijele majice izbrisao omraženi simbol.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara