Pokrajac se javio iz Brazila: "Odlično se osjećam, a ovdje lije kao iz kabla!"

Pokrajac se javio iz Brazila: "Odlično se osjećam, a ovdje lije kao iz kabla!"

Foto: Fightsite

IGOR POKRAJAC već dva dana boravi u brazilskoj Goianiji gdje će ovog vikenda 11. put u profesionalnoj karijeri ući u UFC-ov oktogon. Protivnik će mu biti opasni domaći borac i bivša zvijezda Strikeforcea Rafael Cavalcante. Ovo će Dukeu biti tek prvi nastup u Brazilu, odnosno Južnoj Americi čime je još dodatno dopunio spisak kontinenata na kojima se borio. Podsjećamo, Pokrajac je nastupao u Sjevernoj Americi, Australiji, Europi i sada u Južnoj Americi.

U kratkom razgovoru za Fight Site, Igor je opisao prve dojmove brazilskog grada koji broji preko milijun stanovnika. Unatoč dugom letu, hrvatski udarač se osjeća jako dobro.

"Osjećam se zapravo odlično jer sam naviknuo na ovako duge letove. To mi ne čini nikakav problem", poručio je Igor koji se još uvijek nije susreo s "Feijaom".

"Mi smo prvi stigli u hotel tako da još nisam niti vidio Cavalcantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav dojam je na njega ostavila Gioania?

"Za sada nikakav jer je grad pod tolikom kišom ova dva dana da još uvijek nismo izašli iz hotela. Lije kao iz kabla. Nadam se da ćemo imati prilike prošetati malo, ako se vrijeme poboljša."

Brazilac ima prednost domaćeg terena...

"I na to sam naviknuo. Već sam imao dosta iskustva da se borim protiv domaćih boraca i uglavnom je prošlo dobro. To sam apsolvirao", zaključio je Poki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara