Poznati ekonomski stručnjak Vedriš novi predsjednik Zagreba, gazda Gobac opet sakriven

Poznati ekonomski stručnjak Vedriš novi predsjednik Zagreba, gazda Gobac opet sakriven

Foto: Hina

MLADEN VEDRIŠ, poznati ekonomski stručnjak i doktor znanosti, ali i čovjek vezan uz sport, izabran je za novog predsjednika rukometnog kluba Zagreb.

Na izbornoj skupštini usvojen je i novi statut te su uz dosadašnjeg predsjednika razriješena tri dopredsjednika skupštine i svi članovi izvršnog odbora.

Vedriš je bio predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u vrijeme raspada Jugoslavije i početka hrvatske (nogometne) samostalnosti, do 1994., kada se sam povukao i posvetio znanosti i biznisu, a bio je i član IO Dinama.

Dopredsjednici kluba su Ivan Tolj, Andrija Mikulić, Pavao Vujnovac i Josip Jurčević. Predsjednik i četiri dopredsjednika Kluba ujedno su i članovi izvršnog odbora u kojemu su uz njih i Zoran Gobac, Marijan Kostrenčić, Branislav Golubić, Marko Udovičić, Vedran Šupuković, Krešimir Rotim, Vladimir Gašparović, Boris Žgomba, Ante Ančić i Dinko Vukelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, stvarni šef Zoran Gobac opet se sklonio u zavjetrinu, pa kao u Hrvatskom rukometnom savezu, nije predsjednik, nego na nekoj od izvršnih ili savjetodavnih funkcija.

Za predsjednika skupštine ponovno je izabran Ivan Jarnjak, a dopredsjednici  Tomislav Stojak, Višeslav Vukojević i Rajko Vučković.

Na skupštini je podneseno financijsko izvješće i godišnje izvješće o radu kluba, izabran je likvidator, predsjednik i članovi stegovne komisije, kao i sva ostala povjerenstva, odbori i vijeća kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara