Predsjednik Srbije nabrijava Orlove: "Nemojte Hrvate shvaćati kao neprijatelje"

Foto: Pedja Milosavljević / Cropix

UOČI dvoboja s Hrvatskom na Marakani, srpska reprezentacija traži pomoć sa svih strana. Tako je nogometni kamp Orlova danas posjetio sprski predsjednik Tomislav Nikolić.

U Staroj Pazovi se sastao s predsjednikom Saveza Tomislavom Karadžićem i igračima, kojima je održao motivacijski govor.

"Vjerujem da ovom posjetom neću donijeti ni pobjedu ni poraz, ali želio bih da se u petak radujemo. Ako sam ja skupio hrabrost da odem na utakmicu znači da imam povjerenja u tim koji će istrčati na teren. U petak će se igrati protiv suparnika, nemojte ih shvaćati kao neprijatelje, tako nećete moći pobijediti. Igrajte najbolje što možete", rekao je Nikolić u svom govoru.

Predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić, koji bi prema navodima srpskih medija uskoro trebao napustiti tu funkciju, rekao je:

"Pred nama je utakmica nad utakmicama, komšijski derbi, meč nogometnih prijatelja i njihovih navijača. Svi želimo pokazati da prošlost pripada prošlosti, a da su misli okrenute lijepoj budućnosti", rekao je Karadžić, prenosi B92.

Izbornik Siniša Mihajlović još vjeruje kako Srbija može do Brazila, ukoliko svladaju sve protivnike do kraja, a Hrvatska upiše tri poraza. Nadalje već danima stižu najave kako je dvoboj s Hrvatskom velika prilika da napetost nogometnim krugovima zamijeni euforija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara